Bestellen en retourneren

Verzenden

Uw bestelling wordt bij PostNL aangeboden, bij bestellingen die groter dan een brievenbus pakket zijn krijgt u van ons een track and trace code waarmee u uw bestelling kunt volgen. Voldoet uw bestelling niet aan deze criteria dan wordt het als brievenbus pakje bij u aangeboden zonder track and trace code. Normaal gesproken ontvangt u uw bestelling de volgende werkdag mits u voor 16:00 uw bestelling heeft geplaatst (NL). De levertijd naar België ligt tussen de 1-3 dagen.

Bent u niet thuis? Dan probeert PostNL uw levering bij uw buren af te leveren en krijgt u een afhaalbericht in uw brievenbus. Mocht dit niet mogelijk zijn dan doet PostNL op een later moment nog een aflever poging. Mocht u deze aflevering ook niet in ontvangst kunnen nemen kunt u uw bestelling bij het postkantoor afhalen. PostNL zal altijd een afhaalbericht in uw brievenbus achterlaten wanneer u het pakje kunt afhalen.

Naar Nederland en België zijn de verzendkosten van brievenbuspost en pakketpost gratis.

Retourneren

U heeft het recht om binnen een termijn van 30 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 30 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.

Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken. Gevolgen van de herroeping: Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, exclusief leveringskosten onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug..

Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening. Ons retouradres: Kruisberg 56, 6231RK, Meerssen.

De retourkosten komen voor rekening van de klant.
123accessoires wil graag de product voor een zo scherp mogelijke prijs aanbieden. Helaas kunnen wij hier door niet ook de retourkosten van uw retour naar 123accessoires vergoeden. Wij hopen op uw begrip.

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.